A nyári szünidei gyermekétkeztetés

TÁJÉKOZTATÓ

a nyári szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéről

 

Mátészalka Város Önkormányzat Jegyzője tájékoztatja a Tisztelt Szülőket, hogy azon mátészalkai lakó-, illetve tartózkodási hellyel rendelkező, hátrányos helyzetű, valamint a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű, 18. életévét be nem töltött általános- és középiskolás gyermekek részére, akiknek az igénylőlapját a Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények Család- és Gyermekjóléti Szolgálata nyilvántartásba vette, a szünidei gyermekétkeztetés keretében az önkormányzat ingyenesen biztosít déli meleg főétkezést a 2021. évi nyári szünet 2021. június 16. napjától 2021. augusztus 31. napjáig tartó időszak munkanapjain az alábbiak szerint:

 

helye:

Képes Géza Általános Iskola

4700 Mátészalka, Szokolay Őrs u. 2-4.

módja: étel elvitele

ideje: 11.00 óra – 12.30 óra között

 

A szünidei gyermekétkeztetés módjáról, időtartamáról és helyszínéről a Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények Család- és Gyermekjóléti Szolgálatánál (4700 Mátészalka, Szalkay László u. 2/a. telefon: 311-336) tájékozódhatnak az érintettek.

 

Felhívjuk a szülő, törvényes képviselő figyelmét, hogy ha a szünidei gyermekétkeztetést betegség vagy más ok miatt a gyermek nem veszi igénybe, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál a távolmaradást és annak várható időtartamát legkésőbb a távolmaradás kezdő időpontját megelőző nap 11 óráig be kell jelentenie.

 

 

Mátészalka, 2021. május

 

 

                                                                                   Dr. Takács Csaba

                                                             Mátészalka Város Önkormányzat Jegyzője

 

Dokumentum letöltés

Font Resize