KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők!
A koronavírus fertőzés terjedése megakadályozásának intézményi megelőzése érdekében az alábbiakról tájékoztatom Önöket
1. Jelenleg intézményünkben a vírusfertőzéssel kapcsolatosan az EMMI felhívása értelmében KÖTELEZŐ MEGELŐZŐ INTÉZKEDÉSEK vannak érvényben.
Ennek értelmében kiemelten figyelünk a szükséges fertőtlenítés (ajtókilincsek, korlát, ebédlő, mosdók, stb.) és a takarítás megfelelő elvégzésére. A kézmosó és kézfertőtlenítő szert viruicid hatású folyékony szappannal folyamatosan biztosítjuk a mosdókban.
2. A Minisztérium felhívása értelmében kérjük a szülőket, hogy amennyiben bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon, vagy külföldi tartózkodásuk során, ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, kövessék azok utasításait.
3. Kérjük, hogy fokozottan figyeljenek a gyermekeknél a légúti fertőzéses/lázas tünetekre, annak gyanúja esetén haladéktalanul értesítsék telefonon a háziorvost/gyermekorvost.
4. Beteg gyermeket/tanulót ne hozzanak a közösségbe, amíg nincs orvosi igazolás arról, hogy újra közösségbe járhat a gyermek.
5. Naprakész, hivatalos információkat a https://koronavirus.gov.hu/ kormányzati oldalon kaphatnak, kérjük, ezt tekintsék az irányadónak.
5.1. A vírus tüneteiről és kialakulásáról, lefolyásáról az alábbi linken tájékozódhatnak: https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/koronavirus-fertozes/1182
6. Bármilyen további intézményi intézkedésről – amennyiben arra szükség lenne – honlapunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
Együttműködésükben bízva, és azt megköszönve
Tisztelettel,
Szabó Attila igazgató