Őszi szünidei gyermekétkeztetés

TÁJÉKOZTATÓ

az őszi szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéről

 

Mátészalka Város Önkormányzat Jegyzője tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy azon mátészalkai lakó-, illetve tartózkodási hellyel rendelkező, hátrányos helyzetű vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű, 18. életévét be nem töltött általános- és középiskolás gyermekek részére, akiknek igénylőlapját a Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmények Család– és Gyermekjóléti Szolgálata nyilvántartásba vette, a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenesen biztosít déli meleg főétkezést a 2020. évi őszi évközi szünetben, 2020. október 26. napjától 2020. október 30. napjáig tartó időszak munkanapjain, az alábbiak szerint:

 

  helye:

Képes Géza Általános Iskola

4700 Mátészalka, Szokolay Őrs u. 2-4.,

módja: étel elvitele

  ideje:

12.00 óra – 13.00 óra

A szünidei gyermekétkeztetés módjáról, időtartamáról és helyszínéről a Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézmény Család- és Gyermekjóléti Szolgálatánál (4700 Mátészalka, Szalkay László u. 2/a. telefon: 311-336) tájékozódhatnak az érintettek.

 

Felhívjuk a szülő, törvényes képviselő figyelmét, hogy ha a szünidei gyermekétkeztetést betegség vagy más ok miatt a gyermek nem veszi igénybe, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál a távolmaradást és annak várható időtartamát legkésőbb a távolmaradás kezdő időpontját megelőző nap 11 óráig be kell jelentenie.

 

 

Mátészalka, 2020. szeptember

 

 

                                                                                                                                                                                                                            Dr. Takács Csaba

                                                                                                                                                                                               Mátészalka Város Önkormányzat Jegyzője

 

Dokumentum letöltés