ISKOLAKEZDÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Szülők!
Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy az intézményben az oktatás hagyományos módon, de a mindenkori egészségügyi szabályok betartásával kezdődik. Amennyiben a tanuló rendelkezik krónikus betegségére vonatkozó szakorvosi igazolással, számára biztosított a digitális oktatás.
A maszk használata a tanulóknak nem kötelező, de közösségi térben ajánlott.
A szülők nem léphetnek be az épületbe. Ez alól kivételt képeznek az első osztályosok szülei, akik számára ez az első héten megengedett maszk viselésével.
A tanévnyitó 2020. szeptember 1. kedd 8.00. Megjelenés ünneplőben. A tanévnyitón csak az első osztályosok szülei vehetnek részt.
Az intézményben a fokozott fertőtlenítés megtörtént és folyamatosan biztosított.
Kérjük, hogy tudatosan figyeljenek a gyermekeknél a légúti fertőzéses/lázas tünetekre, annak gyanúja esetén haladéktalanul értesítsék telefonon a háziorvost/gyermekorvost.
Beteg gyermeket/tanulót ne hozzanak a közösségbe, amíg nincs orvosi igazolás arról, hogy újra közösségbe járhat a gyermek.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy tudatosítsák gyermekükkel a helyes és rendszeres kézmosást és zsebkendő használatot.
Naprakész, hivatalos információkat a https://koronavirus.gov.hu/ kormányzati oldalon kaphatnak, kérjük, ezt tekintsék az irányadónak.
A vírus tüneteiről, kialakulásáról és lefolyásáról folyamatosan tájékozódjanak.
Bármilyen további intézményi intézkedésről – amennyiben arra szükség lenne – honlapunkon és Facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.
Együttműködésükben bízva, és azt megköszönve
Tisztelettel,
Szabó Attila igazgató