Figyelem!! Beiratkozás a Móricz Zsigmond Görögkatolikus Kéttannyelvű Általános Iskolába

A vészhelyzetre való tekintettel a 2020/2021. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során a következőképpen kell eljárni:
a) Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító iskolába kívánja beíratni gyermekét, akkor erre irányuló szándékának bejelentését –a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével elektronikus úton, telefonon, és különlegesen indokolt esetben személyesen – az általa választott általános iskola vezetője 2020. április 24-ig fogadja.
b) A körzettel nem rendelkező általános iskola az oda jelentkezők részére a beiratkozást 2020. április 6 – április 24. között tartja. Az általános iskola a fenti pontban foglalt szándéknyilatkozatok alapján folyamatosan – a veszélyhelyzet által megkövetelt egészségügyi szempontokra figyelemmel – elkészíti a beiratkozás időpontjára vonatkozó beosztást, amelyről a szülőt haladéktalanul tájékoztatja.
c) A körzettel nem rendelkező általános iskola a gyermek felvételéről legkésőbb április 27-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt, az érintett gyermek kötelező felvételét biztosító általános iskola vezetőjét, továbbá a tanuló felvételét bejelenti a köznevelés információs rendszerébe.

Intézményünk elérhetőségei:
email: [email protected]
telefon: +3644500074